Majitelé restaurace řeší prostor

Pokud jste majitelem restaurace, která provozuje i kuchyň, víte moc dobře, jak je obtížné skladování zásob. Kromě lednic a mrazáků totiž musíte uskladnit spoustu suchých a trvanlivých potravin jako jsou mouky, cukry, sůl, konzervy se sterilovanou zeleninou, sklenice s kompoty, marmelády, oleje, těstoviny a další sortiment. Potřebujete, abyste získali co nejvíce úložného prostoru na co nejmenším prostoru.

Nešetřete na nepravých místech

Díky regálům firmy Promen určitě naleznete řešení, které bude vyhovovat Vám i změstnancům Vaší kuchyně. Vše bude přehledně uloženo a zároveň vše potřebné bude ihned k dispozici. Nepodeňujte požadavky materiálů a nenechte si dělat police, které nemohou vydržet nosnost skladovaného materiálu. Nevyplatí se šetřit na těchto místech.

Majitelé restaurace řeší prostor
2 (40%)1
300x300tikiri.jpg